Следващият съперник на Пирин го кара на хляб и лютеница

снимка:infomreja.bg, архив

Старши треньорьт на Ботев Враца Викторио Павлов разкри, че финансовото положение в клуба е много тежко и разкритикува упраблението на клуба.

В събота възпитаниците му се опънаха сериозно на един от лидерите Локо ГО като гост, но загубиха с 2:3.

В неделя Ботев (Враца) приема Пирин (Благоевград) в мач от 11-ия кръг на „Б“ група.

"Свалям шапка на футболистите си за това, което показаха през второто полувреме. Мисля, че след почивката тотално надиграхме домакините. Важно е да се знае, че последните две седмици нашите момчета нямаше какво да ядат. Тотално са занемарени. Карат само на хляб и лютеница, това е безобразно за професионалния футбол в 21 Век. Но за съжаление такава е действителността при нас. Някои от тях дори не са идвали на тренировка, защото не могат да си позволят да пътуват до Враца. Там се пречи на футбола", каза наставникът на Ботев.

"Малшансът ни попречи да си трьгнем не само с точка, а и с три. Гордея се с момчетата, защото стиснаха зъби и показаха, че са истински мъже. Има ръководство, да дойдат и те да кажат какво е бъдещето на тези футболисти", завърши Павлов.

От своя страна треньорьт на железничарите Сашо Ангелов заяви, че липсата на изявен лидер в тима му си казва думата.

"Подкрепям Викторио Павлов за думите. Не ми е безразличен този отбор, все пак аз три години съм бил във Враца. Наистина организацията трябва да се подобри, защото тимьт и градът не го заслужават. Направихме много добро първо полувреме, момчетата играха гросмайсторски. След това, уви, при решен мач, за пореден път треперихме до края. Това е наша стара болка и ще работя здраво върху това от-тук нататък. Трябва да се намери истинският лидер, който в труден момент да победе момчетата. Мисля, че трябва да наблегнем върху борбеността, защото това ни куцаше", сподели наставникът на Локо ГО, цитиран от „Тема спорт“.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK