След варене на ракия 65-годишен се заби в стълб в Благоевград

снимка: infomreja.bg

65-годишен благоевградчанин пострада леко, след като ладата му се заби в стълб след варене на ракия, предаде кореспондентът на БГНЕС в Благоевград. Пътният инцидент стана към 21.10 часа снощи на плавен ляв завой в жк „Еленово”. Спускайки се по наклона от с. Еленово към едноименния квартал, 65-годишният С.Г. загубил контрол над автомобила си Лада. Отклонил се надясно, качил се на тротоара, след което се забил в стълб на осветлението.

С линейка на ЦСМП пострадалият е транспортиран до благоевградската болница с разбити устни и нос от удара във волана на катастрофиралия автомобил. Тъй като пострадалият е с разбита уста, нямало как да „духа” в Дрегер-а, взета му е кръвна проба за алкохол. След обработка на раните му, пострадалият е освободен за домашно лечение.

Катастрофиралият цял ден варил ракия и явно е опитвал чат-пат дали е готова. След като „процеса” завършил, тръгнал към града с Ладата. Стигнал обаче само до стълба.

При удара в него, освен водача е „пострадал” и кандидат-президентът от ГЕРБ Росен Плевнелиев. Просто ладата е нацелила лика на плаката му, залепен на стълба. Плевнелиев приел „удара” с характерната си усмивка. От другата страна на стълба пък непокътнат е останал плакатът на кандидата на БСП за кмет на Благоевград Емил Костадинов. „Бесепарите винаги са от другата страна на барикадата”, шегуваха се снощи свидетелите на пътно-транспортното произшествие.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK