Слави Трифонов: Дали ще направя партия? Ще направя каквото е необходимо

Снимка: bTV

Дали ще направя партия или по какъв начин ще реагирам, зависи от това как изглеждат обстоятелствата от тук нататък. В крайна сметка ние победихме тази система, която е направена така, че да няма референдуми.

Това каза Слави Трифонов на пресконференция след проведения днес националния референдум иницииран от „Шоуто на Слави", цитиран от Еpicenter.bg. На повторен въпрос дали ще направи партия, шоуменът отговори: „Ще направя това, което е необходимо."

„Първо искам да кажа, че тези над 3000 000 души, които са гласували за референдума не са бюлетини", заяви той и посочи, че това го натоварва с изключителна отговорност като инициатор. Той се застъпи за електронно гласуване. 

Сценаристите на „Шоуто на Слави" се поздравиха с успеха на референдум. „Знаете, че изборите днес бяха организирани по изключително некадърен начин", каза Иво Сиромахов. Той благодари на bTV за „отстояването на тази нациоална кауза".

Референдумът е на път да успее, констатира Иво Сиромахов от тв шоуто. Това е огромна победа за българската демокрация. 90% от хората, които гласуваха днес са пуснали бюлетина за референдума. Самите граждани да вземат решение политиците да работят в техен интерес, заяви още той.

Изборите днес бяха организирани по изключително некадърен начин. И в момента продължават опашки. Някой висят един два часа и се отказват. Искаме да благодарим на всички български граждани. На всички които казаха „Да” или „Не”, но казаха мнението си.

Искаме да благодарим на нашите доброволци. Искаме да благодарим и на всички медии, които ни подкрепиха. Всички ние ще имаме полза в България да има референдуми Може да се поздравим с успех, но трябва да изчакаме, посочи той.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK