Слаба избирателна активност в Гоце Делчев, секциите - празни, заведенията - пълни

Снимка: Infomreja.bg

Слаба избирателна активност отчитат към обяд секционните комисии в Гоце Делчев. Картината на провеждащия се днес втори тур на президентските избори е коренно различна от миналата неделя, коментираха членове на СИК.

До момента изборите протичат спокойно, няма опашки, а към 10 часа процентът на гласувалите на територията на общината бе едва 7.

Около обяд обаче заведенията в града бяха пълни. Младите предпочетоха да използват есенното слънце, което днес преобладава в Гоце Делчев, и да се разходят навън, като оставиха упражняването на вот за по-късните часове на деня.

За отбелязване в днешния изборен ден е фактът, че пред секциите е по-спокойно и свободно от наблюдатели и застъпници, за разлика от предната неделя, когато кандидатите за президент и вицепрезидент бяха доста повече.

Към 12 часа секционните избирателни комисии в селата на територията на четирите общини Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча отчитат далеч по-голяма активност. Очаква се в следобедните часове избирателната активност да се увеличи. 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK