Син откри родителите си застреляни в дома им в ловешко село

снимка: infomreja.bg, архив

Съпрузи са открити мъртви с огнестрелни рани в ловешко село, съобщи БГНЕС. От областната дирекция на вътрешните работи в Ловеч информираха, че в 19.30 ч. в неделя е получен сигнал в тетевенската полиция.

27-годишен мъж от село Галата съобщил, че родителите му са мъртви. Според младия мъж, майка му - 43-годишна жена, не отговаряла на мобилния си телефон. Затова той отишъл в дома на родителите си.

Входната врата на къщата била заключена. След като погледнал през прозореца, мъжът видял трупа на баща си. До тялото на 48-годишния мъж на пода имало пушка.

Пристигналата на място полиция намерила на втория етаж на къщата и трупа на майката - с огнестрелна рана в дясната част на гърдите. Съпругът й бил също с огнестрелна рана - в областта на гърдите.

Оръжието на престъплението е законно притежавана от бащата ловна пушка надцевка, кал. 12. Намерени са и три гилзи калибър 12 на пода и една в пушката.

От разговори със сина било установено, че в събота двамата родители били в конфликт. Карали се на двора и впоследствие вътре в къщата.

Според съседите скандалът приключил около 23 часа, а малко преди това се чули изстрели.

Двата трупа са били транспортирани в болница в Ловеч за аутопсия.

Работата по случая продължава. В РУП-Тетевен е образувано досъдебно производство.

 

снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK