Щастлива майка доведе над 30 гости от Гърция в Гоце Делчев за бала на сина си

снимки: infomreja.bg

Над 50 гости покани в гоцеделчевския ресторант "Неврокоп" Анелия Мустакудаки, за да отпразнува с най-близките си хора абитуриентския бал на сина си Антон Джулджов, който завърши преди дни средното си образование в елитната Природоматематическа гимназия "Яне Сандански".

Антон бе един от най-щастливите абитуриенти от випуск 2013, защото неговият празник събра на едно място няколко фамилии и най-важното за него бе, че чаровната му и любяща майка бе до него. Освен многото подаръци, с които бе обсипан чаровният абитуриент, да го поздравят с успешното завършване на средното образование от Солун пристигнаха 30 гости - роднини на семейството и приятели на майка му Анелия, която от 10 години работи в южната ни съседка.

Антон Джулджов и красивата му дама бяха сред най-атрактивните двойки на дефилето, а агитката, която го аплодираше бурно, начело с майка му, бе от най-емоционалните и многолюдни на площад "Гоце Делчев".

"Синът ми е най-скъпото, което имам в този живот. Той е и най-верният ми приятел", сподели през сълзи щастливата майка. Двамата заедно изстрадали несполучливия брак на Анелия, както и последвалия развод, след което майката заминала да работи в Гърция, а сина си оставила на грижите на баба му.

Анелия признава, че и двамата с Антон дължат много на баба Лидия, която не допуснала той да живее в лишения и да не усеща липсата на родната си майка. Отгледала го като свое дете, а благодарение на парите, които изпращала Анелия, двамата живеели безгрижно.

Въпреки границата и голямото разстояние, Анелия идвала често да вижда сина си, а през ваканциите го вземала при нея в Гърция. Неврокопчанката работила по хотели и ресторанти на остров Тасос, а от две години вече е с гръцка фамилия - Мустакудаки, тъй като се омъжила повторно.

"Трудно беше и за мен, и за сина ми, но трябваше да работя много, за да издържам детето си и да помагам на майка ми, а също и да купя на Антон жилище", разказва Анелия.

В деня на абитуриентския бал тя направила равносметка на изминалия тежък период за нея. "За тези 10 години с много труд и усилия успях да постигна всичко, което си бях поставила за цел. Купих и обзаведох с много любов апартамент на сина ми в Гоце Делчев. За мен най-важното е той да расте здрав, умен и красив".

Преди две години Анелия срещнала Василис Мустакудаки и се решила на втори брак. Тя обаче приема този за първи, тъй като с бившия й съпруг били семейство за кратко. 

Двамата сега живеят в Солун и имат собствен дом, вратите на който са широко отворени за Антон. Имат и свой бизнес.

"На бала на сина ми радостта и щастието ми бяха двойни, защото с любимите ми хора от двете ни задружни фамилии заедно поздравихме порасналото ми момче, в негова чест вдигнахме много наздравици и се веселихме, изпълнени с радост и щастие", каза още Анелия Мустакудаки.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

12413:52 - 29.05.2013
Явно на пашкуля му липсва аванта пиялката ,върти се от маса на маса от кръчма на кръчма ама чарпаците свършиха ,липсва и на тези дето павлю и камбура ги ги тъпчеха с пържоли и шкембе от сутриндо вечер та започнаха да изкрезват .
luba20:28 - 28.05.2013
KRASA PAK SI E NQMALA RABOTA I SE E CHUDILA KUDE DA IDE DA HAPPNE NA AVANTA SRESHTU REPORTAJ
до ПО20:02 - 28.05.2013
По ли си Пе ли си не знам ,това ли е най важно и Антон да е и Андон да е важното е че с майка му са едни от малкото щастливи хора . Да са живи издрави пък дали е Антон или Андон няма звачение . Аз им желая още повече щастие и успехи !!!!
По17:52 - 28.05.2013
Последно момчето Антон или Андон?!?!?

FACEBOOK

//