Шофьор с 4-месечен стаж удари две коли и трима пешеходци в Созопол

Снимка: Infomreja.bg

При удара са ранени намиращите се в близост до автомобилите трима пешеходци

На 17 юли около 19.49 ч. на пътя Приморско - Созопол мотоциклет "Ямаха", с благоевградска регистрация, управляван от 18-годишен мъж от Лом предприема изпреварване, без да използва мигач за целта.

Паралелно мотоциклетисът изпреварва с лек автомобил "Ауди А3", управляван от 35-годишна софиянка.

Мотоциклетът и колата се засичат и от удара ямахата излиза вляво извън пътното платно, блъскайки последователно два паркирани леки автомобила – "Пежо 307", с пернишка регистрация и БМВ, с плевенска регистрация.

При удара са ранени намиращите се в близост до автомобилите трима пешеходци - 21-годишен мъж от Долна Митрополия, 26-годишен мъж от Долна Митрополия и 22-годишна жена от Плевен.

От ПТП-то са пострадали мотоциклетистът, което е получил изкълчване, навяхване и разтягане на колянна става, 21-годишният мъж от Долна Митрополия, който е с фрактура на подбедрицата, 26-годишният мъж от Долна Митрополия, който е получил контузия на бедрото и главата, и 22-годишната жена от Плевен.

Тя е получила открита рана на коляното и контузия на глезена и стъпалото, прегледана и освободена за домашно лечение, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK