Шофьор и двама пешеходци загинаха тази нощ в столицата

снимка: infomreja.bg, архив

Двама пешеходци и шофьор са загинали тази нощ в столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР. Към 1 часа днес лека кола „Ауди А4” /софийска регистрация/, управлявана от  23-годишен се движела по бул. „България” в посока от бул. „Академик Иван Гешов” към бул. „Гоце Делчев”. В района на спирката на градския транспорт на пл. „Ручей” аудито и попътно пътувал автомобил „БМВ” /софийска регистрация/, управляван от 21-годишен реализират пътен инцидент.

По първоначална информация  те са се ударили  странично, излезли са  от пътното платно вдясно, при което са ударени двама пешеходци, които били на тротоара – жена на 39 години и мъж – на 34 години. Жената е починала на път за болницата, а по-късно и мъжът – в болнично заведение линейката.

По случая е образувано досъдебно производство. Алкохолните проби на двамата водачи са с отрицателен резултат. Работата по случая продължава за изясняване на механизма и причините за възникналото произшествие. Назначени са експертизи. Направен е оглед на местопроизшествието и на двата автомобила.

По същото време в столицата загина и трети човек – шофьор. Към 1 часа 37-годишният водач шофирал „Форд Мустанг” /софийска регистрация/ по бул.”Ботевградско шосе” в посока от ул.”Александър Екзарх” към ул. „Рилска обител”, когато изгубил контрол над автомобила, излязъл от пътното платно вдясно и се ударил във входа на пешеходен подлез в район, след което колата се върнала на платното. От удара шофьорът е починал на място, а двамата му спътници – мъже на 40 и 31 години, са с разкъсно-контузни рани.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK