Шофьор блъсна пешеходка в Благоевград, транспортира я до болница и си тръгна

Снимка: Infomreja.bg

Още един инцидент е станал в област Благоевград

Шофьор блъсна пешеходка в Благоевград, транспортира я до болницата, но не каза на полицията.

Вчера в 13,55 ч. 52-годишна жена от Благоевград е съобщила, че около 07:00 часа на същата дата на пешеходна пътека в района на кръстовище между бул. „В. Левски“ и бул. „Св. Димитър Солунски“ е блъсната от лек автомобил с неизвестна за нея марка, като водачът на автомобила я транспортирал до болница „Пулс“ в града, където е настанена за лечение с фрактура на рамото.

Водачът на лекия автомобил не е уведомил компетентните органи за настъпилия инцидент. След предприети действия от работещите по случая полицейски служители е установено, че автомобилът, допуснал ПТП-то е джип „Мицубиши Паджеро“, а водачът е 41-годишен местен жител, който е задържан.

На 25 януари в 02:00 часа на пътя между Петрич и с. Първомай, лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 45-годишен чужд гражданин, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл в ляво от пътното платно, блъснал се е в дърво и се е преобърнал. Водачът на автомобила е пострадал с фрактури на ребра и прешлени и е настанен за лечение в МБАЛ-Петрич, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK