Шефът на ГДБОП: Възможно е Динов да е убит от свой длъжник

снимка:infomreja.bg

Един от възможните мотиви за убийството на благоевградския бизнесмен Йордан Динов са неуредени финансови взаимоотношения с негов длъжник, заяви заместник-главният секретар на МВР комисар Станимир Флоров в Благоевград.

„Работим по всички версии. Считам, че денонощната работа на колегите ще доведе до разкриване на извършителя на кървавото престъпление”, подчерта той.

Според главния комисар разкриването на едно такова престъпление е сложно нещо и е свързано с доста усилия. „Всичко, което е необходимо е предприето. Колегите работят почти денонощно. Това, което се случва в центъра на София посред бял ден не е приятно за никой - и за вас, и за нас”, заяви Станимир Флоров. 

Според директора на ГДБОП, когато става дума за убийство, обикновено мотивите са „пари или жени”. За убийството на Динов обаче комисарят отхвърли възможността да става въпрос за жена. Все още няма задържани по случая.

„За съжаление няма нито един човек, който да е видял нещо. Хората се страхуват и това е проблем. Правим всичко възможно да повишим доверието на хората към МВР”, призна зам.-главният секретар на МВР.

 

КОМЕНТАРИ

.....04:26 - 12.04.2012
Едно време при социализма това беше немислимо
Ж.Б.22:40 - 11.04.2012
Тия избягало магаре не могат да намерят, камо ли белодневен убиец, а за доверието в МВР могат хиляди поеми да се напишат. Жалко за момчето. Жалко за хора като него, дето не се побират в калъп, дето обичат работата си. Това си беше и през т.нар. "Комунизъм" - вдигнеш ли глава - ти турят чатала нв врата. Днеска е по-зле, след 22 години "свобода".
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK