Шампионки от ТК "Гладиатор" получиха почетния знак на Дупница

снимки: Община Дупница

Кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев посрещна в кабинета си представители на ТК “Гладиатор” (Дупница) днес. Той връчи почетния знак на Дупница на двете вицеевропейски шампионки от олимпийската версия на таекуондото, версия WTF - Ивона Цинцарска и съотборничката й Луиза Захариева.

Двете бяха част от националния отбор на България, участвал на шампионата на Стария континент в Румъния. “Момичета, аз ви благодаря за това, което сте направили не само за България, но и за нашия град. Успехите са ви много ценни и съм убеден, че целия град се гордее с вас. Пожелавам ви другия път, като дойдете тук, да бъдете закичени с медали от най-благородния метал – златото”, обърна се към двете ученички от ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” инж. Чимев.

Дърворезба получи и личният треньор на двете момичета Христо Михалчев, който от няколко дни е наставник на националния отбор до 17 години и дебютът му ще бъде на европейско първенство в Португалия от 26 до 29 септември.

Михалчев изказа благодарност на Чимев за помощта, която получава клубът му за развитие на дейността си и му подари специална чаша изработена за европейското първенство.

 

снимки: Община Дупница
снимки: Община Дупница
снимки: Община Дупница
снимки: Община Дупница

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK