Септември започна лятната си подготовка

снимка: infomreja.bg, архив

Полуфиналистът от последното издание на турнира за купата на България Септември Симитли започна лятната си подготовка. 26 футболисти запалиха свещ за здраве и успех по време на молитвата на отец Спас.

Сред състезателите липсваха вратарят Веселин Ганев и нападателя Калоян Стоянов, който започнаха подготовка с ФК Банско. В групата, обаче бяха юношата на Милан Антонио Михайлов и Андон Гущеров. За последния има две оферти от Черноморец Бургас и Миньор Перник, който все още се разглеждат от ръководството на Септември.

Единственият нов, който направи първа тренировка с отбора беше Ивайло Иванов-Папен, който се връща обратно от Пирин Разлог.

От утре към отбора се очаква да се присъедини и бившият футболист на Пирин Антон Костадинов, играл за последно в изпадналия от елита Светкавица Търговище. С тези футболисти най-вероятно ще приключи селекцията в тима.

Първата седмица от подготовката на Септември Симитли ще протече при местни условия, след което предстои 10-дневен лагер в местността „Предел” или Банско.

Отборът вече има уговорени пет контролни срещи, с Черноморец Бургас, Монтана, Пирин Разлог, Черно море и Миньор Перник.

Старта на подготовката пропусна изпълнителният директор Методи Стойнев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK