Септември (Симитли) разгроми като гост Рилски спортист с 4:0

Снимка: Община Симитли

Септември (Симитли) победи с респектиращото 4:0 Рилски спортист като гост днес в отложения мач, поради лошите метеорологични условия.

Симитличани излязоха гости в срещата, която се състоя в Самоков и разгромиха противника с 4:0. Първото попадение дойде още в 25-тата минута, когато Анатоли Лулейски откри резултата за 1:0.

Доста ситуации, които можеха да покачат резултата пропуснаха футболистите на Спас Стоименов до края на първата част, като част от тях бяха изпуснати от Луулейски и Топузов.

Втората част на мача, започна с дузпа, в полза на симитличани, която бе изпълнена отлично от Андон Гущеров и резултата стана 2:0. В 55-тата минута, старши-треньорът Стоименов направи и смяна в редиците си, като на мястото на Асен Топузов в игра влезе Ибрахим Алим.

Силната игра на момчетата от Симитли не спираше и за награда в 70-тата минута пред Хазуров се отвори възможност за гол, която той използва прекрасно и отбеляза за класическото 3:0.

Веднага след това, на терена излезе Боби Сандев на мястото на Николай Стоилков, а в 75-тата минута, Борислав Хазуров бе заменен от Смаил Креболиев.

Последната 90-та минута се оказа решаваща в мач, в който победата на Септември (Симитли) бе много важна. Тогава Гущеров реализира победния 4-ти гол и с 4 попадения във вратата  на противника Септември (Симитли) си тръгна от Самоков с 3 щастливи точки.

Спас Стоименов изрази искрената си радост от победата, като заяви :„ Доволен съм много от момчетата, играят както трябва . За нас тези 3 точки бяха много важни, в момента играем мач за мач, така че всеки 3 точки са ни много важни. Искам и знам, че ще продължаваме да играем в същия дух и с желание“. 

Състав на Септември (Симитли): Димитър Пангев, Здравко Карадачки,  Ивайло Иванов Николай Стоилков (Боби Сандев), Георги Пейчев, Стойко Иванов,Асен Топузов(Ибрахим Алим), Анатоли Лулейски, Йоан Петров, Андон Гущеров, Борислав Хазуров (Смаил Креболиев).

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//