Септември (Симитли) победи ФК Верея с 4:2

Снимка: Община Симитли

Септември (Симитли) победи ФК Верея с 4:2 в среща от от 16-ия кръг на Б група. На стадион „Арена” в Крупник, на тежък и наводнен терен, симитличани излязоха във важна битка. Преди мача дежурният делегат на срещата Димитър Михайлов получи специален плакет от БФС заради неговия бенифис.

Старозагорци откриха резултата в 4-та минута за 0:1. В 17 – та минута Септември изравни, след като се разписа Лулейски с удар от 25 метра, но в 21-та минута ФК Верея отново поведе. До края на първото полувреме Септември успя да направи обрат в резултата.

В 32-та минута след удар на Лулейски топката се удари в главата на играч на Верея и влетя във вратата за 2:2. А в 41 – та минута Даниел Младенов с удар от десетина метра се разписа за 3:2. След почивката в 73-та минута Септември вкара четвърти гол. След центриране Даниел Младенов отблизо с глава вкара втория си гол в мача да 4:2.

След добрия мач за отбора на Септември старши треньорът Тодор Киселичков отбеляза: „днес успяхме да вземам една много важна победа, не в точково естество, а за израстването на отбора. Момчетата отбелязаха много голям хъс и характер, подплатен с много футболни  достойнства.Според мен невъзнаграден труд няма, трудът им днес донесе плод. Два пъти изостанахме в резултата, но с общи усилия ние обърнахме мача.

Днес имахме концентрация, борба, хъс и много желание, както и противника показа много желание за победа, но нашия отбор го имаше в повече. Дани Младенов и Димитър Илиев, ще ни липсват в следващия мач с Горна Оряховица заради натрупаните картони. Според мен картона на Младенов бе доста пресилен, но съдията така е преценил. От тук нататък можем само да тренираме и да се готвим, и се радвам, че този отбор днес показа старание и желание за игра”. Апостол Апостолов също бе както винаги до отбора и даде своя коментар за невероятния мач, който направиха момчетата на Септември въпреки неприятните условия за игра.

„Днес победихме един доста силен отбор, победихме с доста битка и борба, момчетата излизат с друго самочувствие на терена и смятам, че треньорската смяна им се отрази много добре. Присъствам на доста тренировки и виждам, че има промяна в целия учебно-тренировъчен процес. До сега не можехме да покажем, че сме отбор, но днес виждам промяната във всички от отбора. Аз винаги съм бил оптимист за бъдещето на Септември, за нас е много важно това, че имаме база, имаме добри футболисти, пролетта ще започнем да играем на новия стадион в Симитли и знам, че Септември ще се бори до край”- отбеляза кметът в коментара си след мача.

Стартов състав Септември (Симитли)- Димитров, М.Илиев, Л.Илиев, Сечков, Л.Гуцев, Д.Илиев, Лулейски (84-Кацимесрски), Радулович (Д,Петков), Младенов, Ил.Христов(62-Топузов), Костов

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK