Септември (Симитли) излиза днес срещу Кариана (Ерден)

Снимка: Община Симитли

Септември (Симитли) ще се срещне с Кариана (Ерден) във втората си контрола през пролетния дял. 

От 14:30 часа днес, тново в село Склаве, отборът на Антон Бачев, който остава старши треньор на Септември (Симитли), ще мери сили срещу Кариана, които са на подготовка в Сандански.

Треньорското ръководство начело с Антон Бачев в тандем с кондиционния треньор Антон Иванов и играещия в отбора вече и помощник треньор Методи Илиев са категорични, че ще дадат шанс на всеки футболист в отбора да се изяви в контролната среща, която предстои след часове.

„Искаме да дадем шанс на всички футболисти, за да имат достатъчно време да се изявят, ще бъдат разделени на две групи, които ще играят по едно полувреме“, отбеляза Антон Бачев.

В момента футболистите на Септември тренират в Кресна, където подготовката протича при идеални условия. Тренировките с топка и физическа натовареност вървят с пълна сила. 

„Много сме доволни, че в момента в отбора има голяма конкуренция, която кара футболистите да се стараят много повече. Сигурен съм, че с качествата, които имат и създалата се конкуренция, ще направят отбора много по-можещ и постигащ.

Всичко, което в момента показват на тренировка, искаме да показват на терена в контролите и след това. Нашата цел като треньорско ръководство е да изградим гръбнака на отбора от местни момчета и да стъпим на стабилна основа за развитие на тима“, категоричен бе Антон Бачев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK