Седмокласничка от II ОУ запали коледните светлини в Гоце Делчев (СНИМКИ)

снимки: infomreja.bg

Седмокласничка от Второ ОУ „Гоце Делчев” запали коледните светлини в Гоце Делчев пред погледите на стотици деца и жители, които изпълниха докрай градския площад.

Честта да запали светлините на коледната елха се падна на чаровната Борислава Пеева, която през последните две години зае призовите места на областния кръг на олимпиадата по български език и литература.

Талантливата ученичка постигна забележителни успехи и по руски език. През учебната 2013/2014 година тя бе участник в националния кръг на олимпиадата по руски език, на която с добрия си резултат представи достойно Благоевградска област, родния си град Гоце Делчев и любимото си Второ основно училище.

За постигнатия отличен успех и достойно представяне на олимпиади и състезания, по случай Деня на славянската писменост и българската култура - 24 май, Борислава Пеева бе наградена с плакет от кмета на общината Вледимир Москов.

Хилядите светлини от коледната елха, които запали снощи Борислава, и красивите фойерверки предизвикаха неописуеми емоция и празнично настроение, особено сред най-малките жители на града, за които голямата изненада бе пристигането на беловласия старец с приказната Снежанка.

За най-скъпите гости - Дядо Коледа и Снежанка, както и за всички родители, събрали се на площад "Гоце Делчев", децата от всички детски градини изпяха най-хубавите коледни песни, играха и рецитираха красиви стихове за Рождество Христово.

 

 

ОЩЕ СНИМКИК ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK