Савеклиева и Красимир Роячки дариха фотоапарат на пенсионерите от Грамада

снимки: ГЕРБ
Областният координатор на ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева, заедно с общинския съветник от партията в Благоевград Красимир Роячки бяха специални гости на деветия рожден ден на Клуб на пенсионера в квартал „Грамада”. Двамата зарадваха с подарък фотоапарат възрастните хора.
 
”За мен е чест и привилегия в днешния празничен ден да бъда с вас. Използвам случая, за да изразя своето уважение към вашия опит и мъдрост. Без вас, нашите родители, животът ни е немислим, защото, въпреки трудностите, винаги намирате сили да ни дарите с обич и топлота”, обърна се Даниела Савеклиева към празнуващите. Общинският съветник Красимир Роячки им пожела здраве, дълголетие и да получават много обич и внимание.
 
Председателят на клуба Веска Кокалкова благодари на представителите на ГЕРБ, че винаги намират време за тях, винаги чуват техния глас и им помагат в решаване на техните проблеми. Хората от пенсионерския клуб благодариха специално на общинския съветник Красимир Роячки, с чиято помощ са изградени детската площадка в кв. „Грамада” и Неделното училище. 
 
снимки: ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK