Савеклиева: 3,5 млн.лв. са инвестирани в Кресна през мандата на ГЕРБ

снимки: Пресцентър ГЕРБ

В пълен салон на читалището в Кресна ПП ГЕРБ откри предизборната си кампания и представи кандидатите за народни представители на партията в Първи многомандатен избирателен район.

„Преведохме страната през трудни времена, множество пробойни при разходване на обществени средства, блокирано еврофинансиране и въпреки това не допуснахме срив в икономиката, възстановихме доверието на Европа и инвестирахме 10 милиарда лева от европейските фондове в българската икономика и модернизацията на страната, над 6 милиарда са инвестициите в инфраструктурата. Въпреки тежката икономическа криза постигнахме много и Европа ни дава за пример за финансова стабилност. Затова ни предоставя 32 милиарда лева за периода 2014 – 2020, които ще се инвестират за образование, иновации, земеделие и не на последно място младежка заетост”, заяви областният координатор на ГЕРБ и втора в листата Даниела Савеклиева и призова хората да гласуват с номер 15 в бюлетината.

Тя отбеляза, че приоритети за новия управленски мандат остават изграждането на инфраструктурни обекти и особено строителството на автомагистрала „Струма”, реновиране на детски градини, училища, спортни и детски площадки в цялата област.

След откриването на кампанията кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ проведоха предизборна среща в село Долна Градешница.

„Благодаря на правителството на ГЕРБ за всичко, което направи за село Долна Градешница, община Кресна”, заяви бившата кметица на селото Горица Траянова. „Докато управляваше ГЕРБ, в селото се обнови Дневният център за стари хора, откри се център за социална рехабилитация, с европари се направи оранжерия и се разкриха 30 нови работни места. Благодарни сме на правителството на Бойко Борисов за хубавия ремонт на детската градина, за асфалтираните улици, за новата ВиК мрежа”, каза леля Горица, а хората от селото аплодираха думите й.

„В селото през мандата на ГЕРБ са инвестирани близо 2 млн. лева по европейските програми, нещо, което не се е случвало преди. Единствено ГЕРБ може да продължи във вярната посока и във вашето село, вашата община, цялата страна да продължат да се инвестират средства от европейските програми. В община Кресна са реализирани около 3,5 млн. лв., в процес на реализация са проекти на стойност 6 млн. лв.”, подчерта Даниела Савеклиева. 

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха19:30 - 19.04.2013
Кметовете а ?????????????Прости хора мани!!!!!!!!!!!!!А кой дава парите на кметовете???????Кметиците ли или правителството??????????????????Бъдете поне малко благодарни за направеното!!!!!!!!!!!!!!!!!!Кога тази община е виждала тези пари и реконструкции???????Наведете глава и замълчете
докладваме и ние:18:52 - 18.04.2013
Евродоклад: Включената в него графика показва, че изоставането е най-голямо в Румъния – с едва около 15 на сто разплатени разходи, следва България с под 30%. Шест страни, сред които и България, може да загубят част от предвидените за тях европейски средства, ако не ускорят усвояването им, гласи представен днес стратегически доклад на Европейската комисия за кохезионната политика, предаде БНР.
ЦецOFFгейт“18:39 - 18.04.2013
млад съм, свеж съм,ида при вас, защото чувам прекрасно: "ЦецOFFгейт“ отиде в Европейския съд При повторно осъждане на България за СРС въпросът става политически Сори, отказвам се
:))18:10 - 18.04.2013
Колкото и да ви се иска да не е така фактите говорят сами по себе си , ГЕРБ работят и ще продължат да го правят и след 12.05 въпреки,хуленото Ви. Погледнете само колко млади хора има ,къде другаде ще видите млада и свежа кръв. Само ГЕРБ

FACEBOOK