Сашо Паргов води под строй футболистите на волейбол

Снимка: BGvolleyball.com

Футболистите на Марек ще бъдат част от агитката, която ще подкрепя в Арена Самоков волейболния отбор на Марек Юнион Ивкони. Дупничани посрещат от 19.30 часа КАИ (Теруел), Испания в мач от предварителна група F на Шампионската лига.

Футболистите ще бъдат предвождани от легендата на Дупница Сашо Паргов, като ще дерат гърло за своите колеги наравно с останалите фенове, които ще дойдат в самоковската зала за важния мач.

И двата съперника - българи и испанци нямат победа досега в предварителната група на европейския турнир, като волейболистите на Марек излизат за първи успех в Шампионската лига. Освен престижна, победата ще е важна за третото място в групата, което може да позволи на дупничани да продължат напред в турнира.

За всички фенове от Дупница ръководството на волейболния Марек е осигурило автобуси до Самоков, като сборният пункт е пред зала Спортна в град. Първият рейс тръгва в 16:00 ч., като превоз ще има до 18 ч., когато е последният автобус. В неделя пък футболен клуб Марек посреща Витоша Бистрица в дербито на Югозападна В група.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//