Саша Илич: Направихме недопустими грешки

Снимка: БГНЕС

Това каза той след загубата на "червените" с 0:2 у дома от румънския Сепси

Треньорът на ЦСКА София Саша Илич беше изключително разочарован след загубата на "червените" с 0:2 у дома от румънския Сепси. Така шансовете на ЦСКА за класиране в третия кръг на квалификациите в турнира Лига на конференциите намаляха значително.

"Доста неща в нашата игра не се получиха добре. Вкараха ни два гола след индивидуални грешки, което е недопустимо за турнир от подобен ранг. Честитя победата на Сепси. За мен е важно целият отбор да се защитава и да атакува добре. Съперникът се представи така, както очаквахме. Те играят доста добре в отбрана и по този начин успяха да спечелят.

През първото полувреме не се движехме добре. Това няма никаква връзка със схемата ни на игра. Казах и преди, че те са изключително опасен отбор, който играе на контри, и се уверихме в това тази вечер. Сепси е доста по-добър от тези, срещу които играхме в първите два кръга от шампионата. Направихме и 5-6 много сериозни грешки, освен двата гола, които допуснахме. Проблем е, че изнасяхме много бавно топката и футболистите не си създаваха пространства.

Ако играем така и втория мач, нямаме шансове да продължим напред. Ще имаме нужда от огромна доза късмет, но не трябва да се представяме така, както в днешния двубой. Густаво Бусато вече има много опит, той е при нас от няколко години, но в Европа не може да се допускат такива грешки", каза Илич. /БНР/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//