Сандански без представител в пиринската листа на ГЕРБ

снимки: Пресцентър ГЕРБ

Областният координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева регистрира този следобед в Районната избирателна комисия пиринската листата за парламентарните избори на 12 май.

Бившият вицепремиер и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов оглави кандидатдепутатската листа на ГЕРБ в Първи многомандатен избирателен район - Благоевград. На второ място е областният координатор на партията и председател на Общинския съвет в Благоевград Даниела Савеклиева.

На трета позиция е досегашният депутат Митко Захов от Петрич, който бе член на Парламентарната комисия по околна среда и водите. След него се нарежда младият депутат от Гоце Делчев Георги Андонов, представител на ГЕРБ в Парламентарната комисия по икономическа политика, енергетика и туризъм.

5-о и 6-о място заемат други двама досегашни народни представители. Това са бившият кмет на Разлог Любен Татарски и общинският координатор на ПП ГЕРБ - Благоевград  Йордан Андонов. Избраният мажоритарно за депутат в 41 Народно събрание Любен Татарски бе председател на Парламентарната комисия по регионална политика и местно самоуправление. Депутатът от Благоевград Йордан Андонов бе в комисията по образованието, науката и въпросите на децата, младежта и спорта.

Седмата позиция в листата с кандидат-депутати за 42-то Народно събрание заема председателят на Агенцията за закрила на детето Калин Каменов.

Областният координатор на Предприемачи ГЕРБ и директор на Областно пътно управление - Благоевград Иван Кунев е осми. Веднага след него се нарежда директорът на училището в гърменското село Долно Дряново - Асим Адемов.

№ 10 в листата е представителят на младежката организация на ПП ГЕРБ в Банско Тодор Тренчев. Областният координатор на МГЕРБ – Благоевград и зам.-председател на европейската организация на студентите демократи Андрей Новаков заема 11-о място.

След Новаков до 22-ро място в листата на ПП ГЕРБ се подреждат Димитър Бръчков от Петрич, Кирил Укев от Струмяни, д-р Огнян Чилев от Благоевград, Евгения Тренчева от Банско, Венцислав Хросинков - МГЕРБ, Екатерина Татанова от Гърмен, Александър Равначки – МГЕРБ, Ваня Гатдерова от Якоруда, Надя Изгоренкова – МГЕРБ, Радослав Стойнев – Благоевград и  Кирил Стамболиев – Благоевград.

Изненадващо в листата няма нито един представител от Сандански. Въпреки че за челните места се спрягаше заместник-областният управител на Благоевград Георги Баханов, който е от Сандански, неговото име не фигурира в листата.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!00:40 - 06.04.2013
Кьде е Бахана!!!!!! ТЬПАЦИ
шапка10:53 - 05.04.2013
знаех си це ще сетите кой е най по-по- нали ни заръчаха образовани хора експерти бре бря бря
Muhaha10:49 - 05.04.2013
Успокох се за Андонов. Просто управлението на страната има крещяща нужда от такъв мозъчен тръст!
мюсюлманин10:00 - 05.04.2013
В листата на ДПС няма наши хора! Те са на БСП и ДС и са все доносници, възродители, мошенници, крадци и далавераджии, така че на тия избори май ще си сеем тютюна спокойно...

FACEBOOK