Самодейците при читалище "Георги Тодоров-1885" зарадваха беличани и гости с великденски концерт

Снимкии: НЧ "Георги Тодоров-1885" - Белица

С истинско празнично настроение се заредиха беличани и гостите на града от концерта, който поднесоха самодейните колективи при НЧ ”Георги Тодоров-1885” - град Белица. Самодейците от читалището показаха своя талант пред препълнения площад, а концерта уважиха кметът на общината и цялото общинско ръководство. 

В словото си кметът Радослав Ревански поздрави всички беличани и гости на града с думите: „Братя християни, щастлив съм, че сме се събрали заедно, за да отпразнуваме най-светлия християнски празник Великден. Когато бях поканен на официалната церемония в Комитета на регионите в Брюксел по повод номинирането ми в категория „Млад европеец на годината" от Алианса на либералите и демократите в Европа, колегите ми от различни държави в Европа ми казаха, че там, откъдето идват живеят един до друг хора от различен етнос и религии. Аз смело мога да кажа, че ние тук, в община Белица, живеем заедно и това е пътят на Белица към успеха...”

Кметът Ревански незабрави да поздрави многобройната публика и по случай Международния ден на труда - 1 май. Пред всички присъстващи той сподели още: "По случай празника 1 май, който се чества в целия свят, обещавам на онези, които работят извън Белица, че всеки път, когато се връщат, ще заварват нещо ново и нещо по-добро. Нека в този двоен празничен ден си пожелаем благополучие, здраве и сбъднати мечти. Нека всички ние работим с вяра, воля и постоянство за един по-добър и щастлив свят!". 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK