Самодейците от Сатовча събраха стотици на предколеден концерт

снимки: читалището в Сатовча

Жителите на родопското село Сатовча не се уплашиха от студа и се събраха снощи на площада, за да се насладят на изпълненията на местната самодейна група, която им подари голям предколеден концерт.

Бурни алодисменти получиха музикантите и певците от многобройната публика, която не след дълго се впусна в дълги хора около сцената на селския площад. 

В навечерието на коледните и новогодишните празници самодейците от читалището в Сатовча обраха овациите и на публиката в Гоце Делчев.

Концертът бе днес пред наскоро открития МОЛ в града, собствениците на който с подкрепата на община Гоце Делчев организират "Неврокопски зимен фестивал на читалищата" с участието на изпълнители от четирите общини в Неврокопско - Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен и Сатовча.

В коледния фестивал се включиха и самодейци от южната ни съседка Гърция. 

 

снимки: читалището в Сатовча
снимки: читалището в Сатовча

КОМЕНТАРИ

realist15:16 - 24.12.2012
KKONCERTAT NE BESHE NA PLOSHTADA ,E V KINOSALONA I NE SE IZVIXA NIKAKVI XORA PRED PLOSHTADA.A ZA GOCE DELCHEV IMASHE 3.4 CHOVEKA PREMINAVASHTI SLUCHAINO SPRQXA ZA MOMENT,UMPRQXA OT STUD DECATA. VIE JURNALISTITE ZA TOVA STE POD POSTOQNNI UPRECI ZASHTOTO POVECHETO INFORMACIQ VIE LAJA....
KEMPES19:45 - 23.12.2012
I STYDAT NE GI YPLSWI. SYPER SA
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK