С концерт на Деси Добрева „Нова алтернатива” закри кампанията си

снимки: infomreja.bg

С голям концерт „Нова алтернатива” закри предизборната си кампания в Благоевград. Васко Лазаров, Деси Добрева и самодейният състав от гоцеделчевското село Господинци пяха за младата политическа сила и пожелаха успех на изборите в неделя с бюлетината на победителите №1.

Гост на събитието бе лидерът на партията Николай Цонев, който представи кандидатите за народни представители от Благоевградска област.

„Вярвам в здравия разум на избирателите, че няма да върнат на власт хора и партии, готови на всякакви политически упражнения, за да останат в статуквото. Вярвам, че всички ние от "Нова алтернатива” ще бъдем вестители на промяната в българската политика. Имаме своите шансове и своя морален ангажимент към тази задача, защото България се нуждае от рестарт”, заяви Цонев.

Той подчерта, че избирателите трябва внимателно да преценят за какви обещания ще гласуват в неделя. „Повечето политици залагат на популистки идеи и обещават неизпълними неща като 1000 лв. минимална работна заплата. Нашата програма е категорична – най-важното е да съживим икономиката и бизнеса, защото само тогава ще могат се разкриват нови работни места и да се гради социалната политика”, допълни Николай Цонев.

Според него държавата е длъжник на хората от малкия и среден бизнес, както и на заетите в занаятчийския бранш.

Председателят на „Нова алтернатива” прогнозира, че партията ще бъде изненадата на тези избори и ще събере голяма част от доверието на избирателите.

„Какъвто и да бъде резултатът от вота в неделя, ние ще продължим да работим, защото имаме стратегически цели, ще работим за развиване на нашите организации и ще продължим да участваме адекватно в политическия живот на страната”, допълни той.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Ах деси02:04 - 11.05.2013
Тази деси добрева е доста долнопробно същество. Който я знае, знае. Лика прилика с измислената партийка в случая.
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK