С коледни песни започна събранието на кметовете от община Сандански

снимки: Община Сандански

С коледен дух започна последната за тази година работна среща на кметовете и кметските наместници в община Сандански. Третокласници от Първо основно училище, начело с директорката Йонета Лозанска, внесоха коледно настроение и поздравиха кмета на общината Андон Тотев, както и селските управници в общината.

Освен с прекрасните си гласове учениците смаяха всички и със сръчността и креативността си и за 20 минути украсиха ателието на общинската администрация с ръчно изработени коледна елха и сурвачки.

След краткото празнично отклонение работната среща започна с въпроси, свързани с организацията за провеждането на националния референдум, насрочен за 27 януари догодина. Секретарят на общината Лидия Матеева поясни, че предстоят обучения, по време на които ще бъде предоставена информация за лицата в комисиите по населените места.

Матеева допълни, че всички секции вече са сформирани и са определени местата за лепене на избирателните списъци.

На кметовете и кметските наместници бе обяснено, че в периода от 27 декември тази година до 26 януари 2013 г. в заседателната зала на община Сандански ще се състои информационна кампания за разясняване на процедурите, свързани с националния референдум, който се прави за първи път от 1989 г. насам.

На срещата се уточниха и въпроси, свързани с работата на служителите по проекта „Нов избор, развитие” и изпълнението на договорите за наем на земеделска земя и общински обекти по кметствата за 2012 г.

Срещата приключи с пожелания за весели празници и успешна и ползотворна работа и през 2013 година.

 

снимки: Община Сандански

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK