С грандиозен концерт в Сандански Николина Чакърдъкова откри предизборната си кампания

снимки: Пресцентър АБВ

Водачът на листата на АБВ за Благоевградски регион - Николина Чакърдъкова, даде официалното начало на предизборната кампания. Тя покани всички кандидати за народни представители от листата на АБВ – Благоевград и в дълга реч обясни с какво ще бъде полезна на хората и защо е поела по пътя към политиката.

Събралото се множество внимателно изслуша думите й. „Със сигурност не ми беше детската мечта да стана политик. На мен не ми харесва животът, който живеем тук, в България, не ми харесва, че всичко българско изчезва, не ми харесва това обезбългаряване, че няма правила, закони, образование. И си задавам въпроса, а какво ли имаме? Имаме най-хубавите неща, в които аз вярвам. Имаме прекрасна земя, прекрасна родина и невероятен български народ, който аз обичам, защото съм част от него. Може да не съм политик, но зная едно, че съм честен човек, почтен и не лъжа. И все си мисля, че можем да променим нещата в политиката, че можем да създадем едно по-добро бъдеще за нашите деца, достойни старини за нашите родители. Ние от АБВ сме разработили точка по точка как всичко това може не да се реализира в рамките на пет години, защото за всяко едно нещо е нужно време не става веднага! Искам и ще се боря, за нашето по-добро бъдеще!”

След тези думи тя облече своя сценичен костюм и цели два часа пя и танцува за своите почитатели. На огромна сцена, с внушителен декор, със своите танцьори Николина изпя едни от най-хубавите си песни. „Аз си оставам Вашата Николина Чакърдъкова” - каза сред многобройната публика, развявайки българския трибагреник и пеейки нашите български песни.

Извиха се дълги хора, а след концерта повече от час разговаря с хората, отговаряше на техните въпроси, а повечето й пожелаха да си остане все така истинска и да не ги забравя!

 

снимки: Пресцентър АБВ
снимки: Пресцентър АБВ
снимки: Пресцентър АБВ
снимки: Пресцентър АБВ

КОМЕНТАРИ

сем. Василеви от Сандански00:37 - 11.09.2014
Николина-чудо българско,пожелаваме Ви здраве, защото то е най-важно и доверие, което да облечете в голяма победа на 5.10.2014год.
Lilia Stamova21:15 - 10.09.2014
С ТЕБ СМЕ, МИЛА!
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK