С цигански ритми оркестър „Бърза помощ“ посрещна Джеймс Уорлик пред Областната управа

снимки: infomreja.bg

С цигански ритми бе посрещнат американският посланик Джеймс Уорлик пред сградата на Областната администрация в Благоевград, където Негово превъзходителство имаше среща с областния управител Костадин Хаджигаев.

Разбрали за посещението на високия гост и с надежда да изкарат някой лев, двама ромски музиканти, представящи себе си за Рамбо I и Рамбо II, засвириха с охота цигански ритми на тарамбука и акордеон.

Видимо смутен и с плаха усмивка прие атрактивното си посрещане посланикът на САЩ у нас, търсейки с поглед подкрепа от свитата си. Георги Бориславов-Рамбо I, с жестове и на развален български си потърси банкнота, като се удари в челото, показвайки, къде я очаква.

След кратко Джеймс Уорлик успя да се отърве от музикалното внимание и се отправи към очакващите го на входа на Областната управа Костадин Хаджигаев и заместника му Георги Баханов. 

Във фоайето домакинът Костадин Хаджигаев връчи на посланика почетния плакет на Областната управа и албум с фотоси от Благоевградски регион.

Срещата между ръководството на Областната администрация и Джеймс Уорлик бе закрита за журналисти.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ОТ АТРАКТИВНОТО ПОСРЕЩАНЕ НА ДЖЕЙМС УОРЛИК ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

КОМЕНТАРИ

Мислител17:06 - 28.11.2011
Гостът да се посреща не цегански ритми,а с български КЪСОВЕ ОТ ПИРИН,РИЛА,СТАРА ПЛАНИНА ТА ДО СТРАНДЖА И САКАР! Ние сме свободна и суверенна държава ,а НЕ протекторот на ЧИЧО С"М!?
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK