С цел Б група и без старши треньор Марек започна подготовка

снимка: bgclubs.eu

Без старши треньор и част от ядрото на тима от миналия сезон, отборът на Марек започна подготовка. Първото занимание бе ръководено от новия кондиционен треньор Християн Толочик. Наставникът Румен Стоянов официално ще поеме отбора на 16 юли, тъй като до тогава е ангажиран с тима на играчите без професионални договори.

22-ма футболисти се включиха в първата тренировка на Марек на стадион „Бончук”, а преди това президентът на клуба Стойчо Милев и кметът на Дупница Методи Чимев, който е и новият вицепрезидент, поставиха единствена цел влизане в „Б” група.

От отбора отсъстваха голмайсторът Екундайо Джаейоба, каращият проби в Миньор Пк Виктор Райчев и Асен Васев, както и няколко от играчите, които по рядко намираха място сред титулярите през изминалия сезон в Югозападната „В” група. За това пък към тима се включиха 7 нови попълнения, които са на проби и ще трябва да хванат окото на новия наставник Румен Стоянов.

Сред новобранците се отличава името на родения в Дупница защитник Веселин Здравков, който за последно игра в Пирин (ГД). Останалите идват от школите на Локомотив Сф, Септември Сф и Германея.

С официалното идване на Румен Стоянов ще има и повече яснота около селекцията, като не е изключено в Дупница да акостират и няколко по-опитни футболисти. До началото на първенството в Югозападната „В” група Марек ще изиграе 4 или 5 контролни срещи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK