С 1,5 млн. лв. ремонтират парковете в Симитли, Черниче и Крупник

снимки: Община Симитли

За три месеца трябва да приключи козметичният ремонт и облагородяването на градската градина в Симитли, парка в село Черниче и площада в село Крупник.

Строително-ремонтните дейности са по проект „Рехабилитация на обществени зелени площи и реконструкция на улична мрежа и тротоари в село Черниче, село Крупник и град Симитли” на обща стойност 1 452 037.18 лева. 

Средствата са осигурени от Държавен фонд “Земеделие”, мярка 322 “Обновяване и развитие на населените места” от Програмата за развитие на селските райони за периода 2007 – 2013 г.

Работата по проекта стартира преди близо месец и включва затревяване, засаждане на декоративни храсти и дървета, изграждане на подпорни стени, където е необходимо, направа на тротоари и площадки, изграждане на велоалея и на детски площадки с безопасни съоръжения, пясъчници, монтаж на пейки и кошчета за отпадъци, направа на огради и изграждане на модерно парково осветление.

 

снимки: Община Симитли
снимки: Община Симитли
снимки: Община Симитли
снимки: Община Симитли

КОМЕНТАРИ

Вашето място в интернет за обяви12:22 - 08.06.2014
Това е много добре, че се отпускат пари за това. http://vsichkiobiavi.com/site/obiavi.php?cat=4 Всичко за вашият дом на едно място.
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//