РЗС регистрира листа за общински съветници в Благоевград

Илия Трунгов, на снимката долу: Ивайло Берберов, снимки: infomreja.bg

Партия "Ред, законност, справедливост" регистрира своя листа за общински съветници в Благоевград. Днес водачът на листата и кандидат-кмет Илия Трунгов внесе документите в Общинската избирателна комисия. "В нашия екип сме подбрали млади хора от различни сфери на обществения живот. Има юристи, политолози, управители на фирми, студенти", заяви Трунгов.

Второто място в листата е запазено за Ивайло Берберов, който работи като експерт по човешки ресурси в "Благоевград БТ". След него е юристката Антоанела Александрова, служител в Инспекцията по труда в областния център. В екипа на РЗС е и Елена Илиева, начален учител, която миналата година грабна приза "Учител №1 в Благоевград". Петото място е за Гергана Янчева, управител на частна фирма, а шести е банкерът Благой Андонов.

 

КОМЕНТАРИ

Мария00:56 - 08.10.2011
Желая им успех, този кмет ни трябва!
Stefan19:16 - 06.10.2011
Пожелавам им успех, много са ми симпатични! И е крайно време някой да се противопостави срещу монопола и деспотството на ГЕРБ!!!
анонинемн11:18 - 02.10.2011
Първо ги проучете, па после си помислете дали ще гласувате за тях!
анонимна11:17 - 02.10.2011
Кандидат кмета е добре, ама тоя втория първо да каже колко партии смени и какъв измамник е и , че е разледван за данъчни измами!

FACEBOOK