Румен Томов инициира кръгла маса „Енергийна ефективност, иновации и инвестиции в кръгова икономика“

Снимка: Infomreja.bg

Форумът ще се проведе на 20 октомври от 11.00 часа в зала „22 септември“ в Благоевград

Кръгла маса на тема „Енергийна ефективност, иновации и инвестиции в кръгова икономика“ ще се проведе в зала “22 септември” в Благоевград на 20 октомври /петък/ от 11:00 часа.

Инициатори на събитието са независимият кандидат за кмет на община Благоевград - инж. Румен Томов, и сдружение „Граждани за общината”.

Медиатор на събитието ще бъде Красин Димитров. Магистър по управление и организация на промишлеността от УНСС и по бизнес администрация от University of Lincoln, Великобритания. Областен директор на Департамент „Търговия и индустрия" в правителството на ООН и ЕС в Косово, ръководител на екип икономическа реформа в Черна гора по програма на USAID, ръководител на екип приватизация в Сърбия, старши финансов експерт и ръководител на екип за икономически реформи с цел подобряване на бизнес средата в Босна и Херцеговина, старши финансов експерт и ръководител на екип за кризисен мениджмънт в Сърбия, старши експерт по финанси и управление на МСП към Световната банка в Босна и Херцеговина, старши експерт по финанси и приватизация в Косово. Заместник министър на икономиката и енергетиката в правителството на Пламен Орешарски. Консултант на различни европейски правителства. В момента е асоцииран съдружник в Wyn River Ltd. и международен консултант на UN, EBRD, WB, IFC за страните от Централна и Източна Европа и страните от бившия Съветски съюз.

Квалификацията му е в областта на икономическите реформи, насочени към постигане на растеж чрез регулиране и управление на бизнес средата, стимулиране развитието на малките и средни предприятия, публично-частното партньорство, конкурентоспособността, иновациите и други.

Основната цел на форума е да промотира икономическия потенциал на региона, инвестиционния интерес и възможностите за реализация на различни бизнес възможности в сферата на енергийната ефективност, алтернативните източници и иновациите.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни ИНФОМРЕЖА ИЗБОРИ!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK