Румен Арнаудов, ГЕРБ-Сатовча: Поклон пред живота и делото на Левски!

Уважаеми жители на община Сатовча,

Уважаеми приятели и съратници,

146 години ни делят от онзи страшен февруарски ден, когато в покрайнините на София в зимата на 1873 г. беше обесен карловецът Васил Левски, като в последните си земни думи той споделя: ”Всичко, което съм сторил, сторих го за Отечеството!”.

Непрежалим син на България!

Това е една дата, която ни обединява като българи. Ако през тези години бихме се научили да гледаме през очите на Левски, заобикалящият ни свят щеше да бъде по-мъдър и по-щастлив и ако мерехме с неговия аршин, препятствията по пътя ни щяха да изчезнат.

Мечтите ни за един справедлив и хуманен свят ще са възможни. Неговият кратък живот надхвърли многократно всички възможни човешки граници и измерения.

Поклон пред неговия живот и дело!

 

Румен Арнаудов

Общински координатор на ГЕРБ-Сатовча

 

КОМЕНТАРИ

бай асен08:26 - 25.02.2019
какъв срам, как е възможно до снимката на левски да застане такъв грозен озъбен кон, във в. сега той писа че сме апашка държава и е много прав, той открадна подземните богатства на сатовча за два милиарда лв. ,.прееба правителството на борисов със фалшиви документи( с не вярно) съдържание и фалшиви не съществуващи фирми да му подпише фалшива концесия за 35г. откъдето ще одмъкне още толкова . не само правителството са зад гъза му, съвсем естествено и по места го пазят корумпирани известни прокурори, съдий, милиционери горски шефове и общинари , унищожи защитени територий като отд. 90 г2 , унищожи ,,баражи''(специално изградени противоерозиоонни съоръжения). няма срам.вмирисал е всичко око0ло себе си.
koko-dinew15:32 - 24.02.2019
ебах ти и подигравката, проверете този лидер на ,,ГЕРБ''сатовица какво образование има, откъде знае това червено копеле кога е роден ,, КАРЛОВЕЦА''-два пъти оставаше до осми клас, осми завърши със голям зор някъде из българия в трудово възпитателно училище за бавно развиващи, скрийте му написаното по горе и изпитайте агент ,,ЛЕНКО'' какво е написал, ако ви отговори кога и къде е роден ,,КАРЛОВЕЦА'' то аз ще стана трактор. сбах ти и държавата, докъде сме допуснали цецо-конеца да ни въргаля. със тези няма излизане от батака. това са му ,,ЛИДЕРИТЕ''.
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK