Ротарианци изненадаха децата от училището в Трекляно с коледно дарение

Снимки: Ротари клуб - Кюстендил

За 14-ия си рожден ден Ротари клуб - Кюстендил с председател Елица Христова обедини кузата си с младежката фракция Ротаракт клуб София Сити.

Кюстендилските ротарианци посрещнаха на ежегодното му посещение тазгодишния си Дистрикт Гуверньор д-р Димитър Димитров. Той беше избрал датата, за да бъде съпричастен с празника на клуба - 14-ия рожден ден.

Кузата на партито тази година беше обединена с тази на Ротаракт клуб София Сити и събраните средства няколко дни по-късно пристигнаха при децата в училището в село Трекляно. Освен нужните тетрадки, химикали, моливи, боички, блокчета за рисуване, топки, масички и столчета за предучилищната група, децата получиха и лакомства.

Директорът на училището Елка Бойкова благодари за помощта, развълнувана и изненадана от жеста на младежите от София. Децата очакваха гости, но не знаеха за изненадите.

„След като намериха лакомствата по коледните торбички, децата отвориха сърцата си и ни дариха с невероятен концерт. Не можехме да се разделим", сподели представителят на Ротари клуб - Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK