Ротационен кабинет и в Разлог: Временният кмет е сменен от заместника му

Снимка: Община Разлог

Гърменов вече не е на поста

Благоевградчанката Гергана Кочева-Фарфарова, пое поста за временно изпълняващ длъжността кмет на община Разлог.

След като преди година от стола „стана“ Красимир Герчев, той бе унаследен от Венцислав Гърменов. Разложката снаха – Фарфарова, пък изпълняваше ролята на зам.-кмет заедно с колегата си Иван Гюров.

На редовна сесия на ОбС-Разлог, проведена на 14 септември и продължила час, бе гласувана точка за рокадата на кметския пост. Дамата в екипа ротационно смени Гърменов, който пък стана зам.-кмет.

Съветниците гласуваха с 14 гласа „за“ от общо 17 присъстващи.

Името на Гърменов стана известно не само заради временната му кметска длъжност, а и заради номинациите на ГЕРБ-Разлог, в които той бе един от номинираните за кандидат, а на събранието най-много гласове събра Красимир Герчев.

Така, месец по-късно стана ясно, че ГЕРБ залагат на екскмета Герчев да бъде отново техен кандидат. Не е ясно обаче дали и Гърменов няма да се кандидатира самостоятелно.

Екипът на Гърменов направи много ремонти в общината за година време. Активността на кмета и заместниците му почти засенчи предшественика, коментират местни.

За момента на сцената за местните избори излиза още д-р Румен Кондев, който е издигнат от инициативен комитет, както и Радослав Кирев, издигнат от БСП.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK