Ром нападна и обра известна кримка от Гоце Делчев

снимка: infomreja.bg, архив

Известният с богатото си криминално досие Валентин Вълев, на 30 години от Гоце Делчев, е бил обран преди няколко дни.

Нападателят му - 26-годишният Олег Чиков, също криминално проявен от ромския квартал на Гоце Делчев, причакал към 17,30 часа в петък Валентин Вълев в района на бившето военно поделение и след удар с тъп предмет по главата му отнел около 2 200 лева. 

След оказана му медицинска помощ в МБАЛ „Иван Скендеров" Вълев е освободен за домашно лечение.

Вчера след проведените незабавни издирвателни действия криминалисите от РУП - Гоце Делчев задържаха укрилия се след нападението Олег Чиков.

Срещу него е образувано бързо полицейско производство за извършено престъпление по чл. 198, ал.1 от Наказателния кодекс.

Според запознати нападателят е имал предварителна информация за намиращата се във Валентин сума, като не се изключва и версията за престъпни взаимоотношения между двамата криинално проявени мъже при придобиването на въпросната сума.

И двамата са стари познайници на униформените заради извършени от тях множество кражби и ползване и разпространяване на наркотични вещества.

Откъде е придобита немалката сума пари от Валентин Вълев, който в момента е безработен, и каква е връзката между двамата мъже относно парите, ще нищят криминалистите в следващите дни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK