Рокада в служба "Земеделие" в Гърмен, върнаха на работа уволнената от ДПС шефка

снимка: infomreja.bg, архив

От няколко дни на работа в общинската служба по земеделие в Гърмен е възстановена уволнената от ДПС шефка Анелия Бусарова. 

Директорката бе отстранена от длъжността по време на депутатския мандат на бившия кмет на Гърмен Ахмед Башев, а рокадата стана факт малко след старта на 42-рото Народно събрание.

Заповедта за възстановяването на Бусарова, която е от ГЕРБ, е съгласувана и подписана от Министерството на земеделието и храните и Областна дирекция "Земеделие" в Благоевград.

Ръководният пост в земеделската служба в Гърмен бе овакантен в началото на октомври с освобождаването на досегашния шеф Иса Юзеир от село Хвостяне, който според твърденията на служители в общинската администрация в Гърмен също е бил назначен с протекциите на ексдепутата Ахмед Башев.

Междувременно Анелия Бусарова е завела и дело за неправомерно уволнение, като решението на съда се очаква да стане ясно до дни.

 

КОМЕНТАРИ

до предния коментар....!12:32 - 30.10.2014
E хубава работа сега....простак,абдал,ненормалник....то хубаво се пише така зад монитора! Един съвет. МАЛКО ЧОВЕЧЕ първо се научи да пишеш.Да ти еба майката Чеченска......Ето така се пише.Ясно ли е господин АБДАЛ?!
do jfk18:56 - 29.10.2014
abe nenormalnik za takiva kato teb i nenormalnika simeonov v evropa na imat za toaletna ciniqa xixixi govedo
J.F.K.18:14 - 29.10.2014
Решаваща за обрата е срещата с Жозеф Дол от ЕНП, след която Борисов декларира: "Нищо против ПФ, но за съжаление, тези неща, които Валери Симеонов прочете, не отговарят на нашата евроатлантическа ориентация. След това изказване ми се обадиха евроатлантическите колеги с въпрос: "Това ли са новите Ви колеги". Става дума за изказването от парламентарната трибуна, с което Симеонов се обяви за задължително отстраняване на етническите партии от властта, визирайки ДПС. Попитан дали ЕНП би подкрепила кабинет, в който ще влезе националистическа формация като ПФ, Дол отговори: „Не можем да защитаваме популизма и това е изключително важно за България".A TAKA И КАКВО ИЗЛИЗА ГЕРБ+ДПС....ТОВА ИСКАТ ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ И щЕ СТАНЕ.ХАХАХАХАХАХАХАХАХА
jip17:02 - 29.10.2014
rgfdyy

FACEBOOK

//