Рок и поп до полунощ на брега на река Струма

снимки: Община Симитли

Стотици се веселиха на брега на Струма снощи. В първата фестивална вечер меломаните купонясваха с Circle и Васко Кръпката.

Заради капризите на времето сцената бе под навеса на Рафтинг център - Симитли, за тази вечер организаторите стискат палци за сухо време и са подготвили сцената на открито за Светльо Витков и Хиподил и Crush i fill.

"Купонът на брега на Струма започна малко преди 21.00 часа. С Васко Кръпката и Circle се веселиха предимно меломани от симитлийска община, въпреки че и палатковият лагер на базата на „Х-клуб” е пълeн”, каза шефът на Рафтинг център - Симитли Станимир Станимиров.

Тази вечер началният час е 20.30 часа, купона започват младите звезди от Crush i fill. Към 22.00 часа на сцената ще се качат Светльо Витков и момчетата от Хиподил.    

Рок-фестът се организира за трета поредна година от община Симитли и рафтинг център „Х-Клуб”. На поляните на брега на Струма се събират стотици ценители на хубавата музика, бързата вода и студената бира.

„Рок на реката” е с вход свободен, безплатни са и парцелите на поляната за палатков лагер.

За фестивалните дни, домакините от „Х-Клуб” обявяват и преференциални цени за рафтинг спускания и каяк и всички атракциони на базата на „Х-Клуб” край симитлийското село Полето, на входа на Кресненското дефиле, сред които въжен парк, тролей, пейнтбол и други.

 

снимки: Община Симитли
снимки: Община Симитли
снимки: Община Симитли
снимки: Община Симитли

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK

//