Рибар наби жена си заради празен тиган

снимка: infomreja.bg, архив

Съпруга яде бой, а мъжът й се озова в ареста, без да хапне от наловената риба, предаде кореспондентът на БГНЕС в Благоевград. Семейният скандал, завършил така несправедливо и за двамата, се разиграл тази нощ на ул. „Прилеп”.

Иван Д. наловил риба през втория ден слез падането на забраната и щастлив занесъл улова вкъщи и още от вратата заръчал на съпругата си да я опържи.

Естествено веднага започнал да си пие доволно ракията в очакване на мезето. Но притъпените му от алкохолните пари възприятия така и не усещали из къщата да се понесе миризмата на пържена риба. А вече наближавало полунощ.

Изнервен, гладен, и само на ракия, Иван с невярващи очи видял, че жена му не пържи никаква риба в кухнята и в тигана няма нищо. Ядосал се на ината на жена си и я заналагал, без да я пита за мотивите. Тя пък подала сигнал до полицията. Униформените повели 60-годишния мъж към ареста на Второ РУП.

Неопиталият уловената риба рибар бил толкова ядосан от постъпката на жена си, че започнал да се заяжда и с полицаите, тъй като само пил, а не бил хапнал нищо.

Вместо да прояват съчувствие чисто по мъжки, полицаите закопчали пишаман Иван с белезници и го тъкнали в ареста.

 

КОМЕНТАРИ

joro12:49 - 04.06.2012
Прав е човека,ракията се пие с мезе.
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK