Ревански: Категорично подкрепяме развитието на зимните курорти в региона - Банско, Семково и Кулиното

Снимки: Община Белица

„Имаме страхотен регион и се надявам политиците да оценят най-после природните дадености“

„Категирично подкрепяме развитието на ски курортите в областта - Банско, Семково и Кулиното. Имаме страхотен регион и се надявам политиците да оценят най-после природните дадености, да вземат национално отговорни решения и да се отпуши развитието на зимния туризъм в България.

Ето една конкретна мярка, която ще развие икономиката и ще задържи младите хора в региона и Родината. Всичко останало е защита на лобистки интереси и празни приказки”.

Това заяви кметът на община Белица, Радослав Ревански, на семинар “Бъдещето на младите хора в Европа”, който се проведе в комплекс Пирин голф, организиран от президента на АЛДЕ и евродепутат от ДПС Илхан Кючюк, заедно с младежката организация на ДПС от област Благоевград.

Гости на семинара, които уважиха активните млади хора, бяха още областният председател на ДПС Благоевград Ведат Хюсеин, народните представители от ДПС Елхан Кълков, Мюмюн Мюмюн, Сезгин Мехмед, който е и председател на Младежко ДПС, кметът на Сатовча Арбен Мименов, Ибраим Зайденов - областен председател на Младежко ДПС Благоевград, общинският председател и съветник от ДПС в община Благоевград Мехмед Ваклъов, директорът на “Паркинги и гаражи”- Благоевград, Ивайло Червилов.

 

КОМЕНТАРИ

Мустафа04:35 - 24.12.2021
Аман от тоя. До тоалетната да иде пишат за него. А защо не питаш за кражбите и купуването на гласове. Защо не кажат как той измъкна Драго от ареста.
Нуредим03:46 - 19.12.2021
Бабечки лизач стига вече Пеевси е никой и ти длед него ще отгоеаряш .Колко съдби разрушихте педал безсрамник какво търсиш с това имв Радослав в ДПС или синът на почетния се забавлява добре с теб.
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK