Регистрира се и шестият кандидат-кмет на Гоце Делчев

снимка: infomreja.bg

Днес в Общинската избирателна комисия бе регистриран шестият кандидат-кмет на Гоце Делчев. Това е общинският лидер на ПП Атака Георги Чолаков. Хората на Волен Сидеров в Неврокопско регистрираха и своя листа за общински съветници. Водач е кандидат-кметът Георги Чолаков, второто място е запазено за Димитър Богданов. В екипа са включени Петър Попов, Иван Линдарев, Ангел Велков, Соня Златанова, Цветан Иванов.

С регистрацията на Георги Чолаков кандидатурите за градоначалници на общината са вече шест, но до края на деня се очаква да бъдат представени в ОИК документите на поне още трима кандидати. Регистрираните кандидати са на "Коалиция за България" - Владимир Москов, Български социалдемократи -  Ангел Гераксиев,  ГЕРБ - Георги Андонов, СДС - Бойко Тодоров, ВМРО-НИЕ - Павел Петелов и Атака - Георги Чолаков.

В ОИК Гоце Делчев отчитат и регистрация на голям брой листи за общински съветници, както от партии и коалиции, така и от Инициативни комитети. Днес ДПС също регистрираха своите кандидати за кметове на населени места и листа с общински съветници. За село Брезница е регистриран кандидатът на ДПС Иса Хаджиоли, за Корница - Рамадан Бялк, за Лъжница - Сюлейман Осиковски и други.

По трима са регистрираните кандидати за кметове на общините Гърмен, Сатовча и Хаджидимово. За Гърмен кандидати са Ахмед Башев от ДПС, Басри Чаушев -  независим, с подкрепата на ГЕРБ и Недим Таламанов от РЗС. В Сатовча кандидатите да управляват общината през следващите четири години са Пламен Поюков от ГЕРБ, Арбен Мименов от ДПС и Ахмед Дунчев. За община Хаджидимово - Людмил Терзиев от коалиция,  Кирил Пасков от ГЕРБ и Румяна Дюлгерова от Атака.
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK