Редят депутатската листа на БСП в Пиринско на 30 март

снимка: infomreja.bg, архив

Общинският съвет на БСП в Благоевград приключи с обобщаването на номинациите за кандидати за народни представители.

Фаворит сред номинираните е областният лидер на социалистите и секретар на националния съвет на БСП Емил Костадинов. Той има 39 номинации от проведените 47 събрания на основните партийни организации. Той е посочен и за водач на листата от 25 организации. На второ място е досегашният депутат Корнелия Нинова с 23 номинации за народен представител.

Общо 15 са имената, които ще се обсъждат на конференцията на столетницата в Благоевград на 30 март, като водачът Емил Костадинов вече е определен. Корнелия Нинова ще води в София област и поради тази причина също отпада от надпреварата.

Останалите са предимно нови лица от така наречената млада генерация в БСП. Сред тях са д-р Владимир Пандев, председател на общ. съвет на БСП, Милан Богдански, Николай Бошкилов, Асен Балабанов, Крум Палапулов и други.

Те ще се състезават за място в листата на БСП с избраните от останалите общински организации в областта.

 

КОМЕНТАРИ

ВИС07:18 - 28.03.2013
Костадинов направи много манипулации, интриги, обиди и клевети за актива на бсп, но да очаква обжалване в СЪДА за незаконността на своите и на много други манипулации. В Благоевградско може да се окаже, че бсп няма да има своя листа. Оттегли се мумио за да се успокои областта, направи поне веднъж нещо разумно, ако ти е останало разум. За очакваната катастрофална загуба ще си виновен само ти и Станишев.
ГЕРБ19:22 - 27.03.2013
ГЕРБ е ВЕЛИК!!!!!!1
БСП18:24 - 27.03.2013
БСП си направи харакири с тази листа. Да им е честито новото управление на ГЕРБ!
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK