Разпродават имоти за над половин милион лева на неврокопски бизнесмен

Жилищната сграда на ул. "Людмил Стоянов" в Гоце Делчев, в която се намират обявените за публична продан два апартамента и магазин, собственост на Кирил Стойков

Разпродават имущество за над половин милион лева на неврокопски бизнесмен. За втора публична продан са обявени два апартамента, триетажна къща и магазин на собственика на „ВИП“ ЕООД – Крум Стойков от Гоце Делчев.

В списъка на съдия изпълнителя Александър Цанковски попада апартамент от 107,36 кв. м, намиращ се на 3-и етаж в пететажна сгада на ул. „Людмил Стоянов“ в Гоце Делчев. Жилището се продава заедно с избено помещение, общите части и правото на строеж върху мястото.

Самият апартамент според описа на Цанковски се състои от входно антре, кухненски бокс с дневна в общо помещение, две спални, две тераси и сервизни помещения. Обявената начална цена е 40 608 лева.

В същата жилищна сграда е обявен повторно за продан и тавански апартамент, също собственост на Крум Стойков. Площта му е 91,76 кв. м. с вътрешно разпреселение: коридор, кухненски бокс с дневна, две спални, тераса, сервизни помещения и мазе от 6.45 кв. м. Началната тръжна цена е 34 542 лв.

Сред имуществото на Стойков, обявено за продан, е и голям магазин с площ от 148, 92 кв. м в същата четириетажна кооперация на ул. „Людмил Стоянов“. Неговата начална цена е 66 450 лв.

За сградата има издаден констативен акт за установяване годността за приемане на строежа, образец 15 от 16.05.2011 г. Върху недвижимите имоти има и наложени тежести от 2013 г. на службата по вписвания в Гоце Делчев.

Цанковски е обявил за продан и наследствена къща на бизнесмена Стойков, която се намира на ул. „Енос“ № 8 в Гоце Делчев. Тя е с площ от 462 кв. м ведно с изградената в имота триетажна сграда с полуподземен етаж, още три етажа и таван. Началната цена е 303 984 лв.

Според обявлението продажбата на недвижимото имущество, което се води на дружествата „ВИП“ ЕООД и „Кис – Н“, е започнала на 28 януари в сградата на Районния съд в Гоце Делчев и ще продължи до 28 февруари тази година.

Отварянето на постъпилите предложения ще стане на 4-и март от 14 часа отново в сградата на съда в Гоце Делчев. Всеки от имотите се продава отделно. Огледът на обявеното за продажба имущество съгласно определения от съдия изпълнителя режим е всеки делничен ден от 9 до 17 часа след предварителна уговорка с Крум Стойков.

Интересното в случая е, че имотите, обявени за публична продан, са собственост на дружествата на Крум Стойкови той не дължи пари като физическо лице. Взискателите са негови кредитори.

Стойков в Гоце Делчев е известен като собственик на едно от най-луксозните и оборотни заведения в града - кафе клуб "ВИП".

Преди време името му нашумя покрай показните арести по аферата с черното тото, но бе оправдан.

 

Обявената за публична продан фамилна къща на Крум Стойков
Обявеният за продажба магазин

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK