Разлог представен на туристически изложения в Англия и Полша

снимки: Община Разлог

Разлог взе участие в международните туристически изложения в Англия и Полша. На туристическия пазар Разлог е разпознаваем с голф и СПА услугите.

В рамките на един месец Община Разлог представи зимни и летни туристически пакети на изложенията в Лондон и Познан.

На водещото събитие в туристическата индустрия в световен мащаб, каквото е изложението – Work Travel Market – Лондон, Великобритания, Разлог се представи като туристическа дестинация в рамките на съвместен проект: “Банско, Разлог и Кресна в прегръдката на Пирин“, съвместно с общините Банско и Кресна.

Силен интерес бе проявен към предлаганите летни пакети, с цел разнообразяване на туристическия продукт, предлаган на чуждестранните и български туристи.

Преди това Разлог взе участие в изложениeто Tour Salon проведено в Познан, Полша, отново съвместно с Банско и Кресна, по проекта финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие 2007-2013г.” На туристическото изложение в Полша Разлог бе един от 577 изложители на Тоur Salon, като посетителите, туристическите агенции и туроператорите имаха шанса да се запознаят с възможностите за летен и зимен туризъм.

Разлог е един от малкото градове в България, който предлага съчетаването на голф, спа и ски. Предлаганите зимни и летни туристически пакети успяха да предизвикат интереса на посетителите и на двете международни туристически изложения.

 

снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//