Разгромна победа за Пирин в последния мач

снимка: infomreja.bg, архив

Футболистите на ОФК Пирин приключиха първенството с отлична победа над Витоша Бистрица, след като победиха с 5:1. Зелените бяха пълни господари на терена през всичките 90 минути и не оставиха  никакъв шанс на гостите си.

За Пирин головата сметка откри още във втората минута завърналият се от контузия Методи Костов, който за съжаление получи нова травма в 35-та минута, когато бе заменен от Щърбев.

В 15-та минута Хаджииванов бе изведен сам срещу вратаря, финтира го елегантно и покачи на 2:0. Две минути по-късно бе отсъдена дузпа в полза на зелените, като Стойков бе точен от бялата точка.

Втората част започна с леко разсейване от страна на зелените, които допуснаха едно попадение след статично положение.

В 52-та минута, Таиров нахлу по десния фланг, подаде на Стойков, който на празна врата не сгреши. Веднага след изпълнения начален удар за гостите, Хаджииванов се пребори за една топка и останал очи в очи с вратаря на гостите отбеляза петото попадение.

Състав на Пирин:

Богданов, Таиров, Митревски, Тренчев, Попев, Хаджииванов, Стоев, Григоров, Стойков, Бенгюзов и Костов.  В игра влязоха още: Щърбев, Чобанов и Карачоров. /Пресслужба на ОФК Пирин/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK