Радулов, Москов и Боцев – номинациите на БСП в Гоце Делчев

Тодор Радулов /вторият от дясно наляво/, на снимката долу: Тодор Радулов и Корнелия Нинова, снимки: infomreja.bg, архив

Трескава подготовка цари в редиците на БСП - Гоце Делчев за общинската конференция на партията, която ще се проведе на 25-и март.

В момента текат събранията на кварталните организации за номиниране на кандидат-депутати за 42-то Народно събрание.

С най-много гласове в своя подкрепа на този етап са председателят на общинската организация на БСП в Гоце Делчев - инж. Тодор Радулов, лидерът на младежката организация Богдан Боцев, който е заместник-кмет на община Гоце Делчев, и градоначалникът Владимир Москов.

На общинската конференция на БСП се очаква кметът Владимир Москов да си направи самоотвод, тъй като намеренията му са да си завърши кметския си мандат и да изпълни програмата си за управление и дадените обещания пред избирателите.

Предполага се, че от всички кандидатури най-много гласове ще съберат инж. Тодор Радулов и финансистът Богдан Боцев, които ще бъдат предложени на областното ръководство да заемат подобаващи места в червената листа в Пиринско.

 

Тодор Радулов /вторият от дясно наляво/, на снимката долу: Тодор Радулов и Корнелия Нинова, снимки: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

Гераксията22:45 - 23.03.2013
Гераксията е разгонен на старо време комплексар,ползващ разни бели поддържащи прахчета.Знаете ли за него и Саламовица? Този е идола на общината,брависимо!
Скравена22:30 - 23.03.2013
Вие стогодишните по жестокост нямате аналог в света.Разчитате на оглупели старци и криминални типове.Наследници сте на кръволоци които с кирки разбиваха главите на интелигенцията на България.Нямате морал. Нямате достойнство.Нямате срам.Нямате произход.Нямате качества.Интересуват ви само авантите.Досущ като предците ви. ПОКОЛЕНИЯТА ВИ ЩЕ ПЛАЩАТ ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ.
Добри21:35 - 23.03.2013
http://www.svobodata.com/page.php?pid=11163&rid=11
До смехурковците20:51 - 23.03.2013
Драги смехурковци,БСП е партия на 103години.Как си мислите,че ще изчезне.Ще изчезнат всички настоящи партии всяка по реда си,но нас винаги ще ни има и винаги ще сме фактор.А при тази ситуация до която доведоха държавата по-добре герб да вземат властта пак,за да си понесат заслуженото още след зимата на 2013.Лошото е,че пак ние ще трябва да спасяваме оглозгана държава,каквато я оставиха сините вампири на Виденов.

FACEBOOK