Радослава Чеканска от Дупница събра рекорден брой преференции

Снимка: Личен архив

Благодаря на всички 2 822 души, които ми гласуваха доверие, обяви Чеканска

Радослава Чеканска, която бе четвърта в листата ГЕРБ-СДС в Кюстендилско, събра рекорден брой преференция на проведените вчера парламентарни избори. Дупничанката получи доверието на 2822 избиратели, а веднага след нея се нарежда Михаела Крумова с 2 678. Двете дами имат значителна преднина пред водача Христо Терзийски, който събра доверието на 1 153 гласоподаватели.

„За мен е гордост, че въпреки негативната кампания на нашите опоненти, хората в областта за пети пореден път категорично дадоха своята подкрепа за кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС.

Вашият вот, който ме нарежда на първо място в област Кюстендил по лична преференция, ме задължава да продължа да полагам всички усилия за развитието и просперитета на родната ни Дупница и всички населени места от областта, независимо от това дали ще положа клетва като народен представител или ще бъда просто ваш съмишленик и приятел. Благодаря на всички 2 822 души, които ми гласуваха доверие.

Приемам избора ви като задължаващ за реализиране на онези политики, които ще ни помогнат за излизане от всички кризи, в които България бе въвлечена през последните 2 години“, обяви Чеканска.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK