Ради Кирилов играч на мача България – Македония

снимки: infomreja.bg

Роденият в Симитли Радослав Кирилов бе избран за играч на мача между младежките национални отбори на България и Македония. Приятелската среща играна на стадион Христо Ботев в Благоевград завърши 1:1.

Футболистът на италианския Лумедзане създаде доста главоболия на футболистите от западна ни съседка, а веднъж нацели и гредата. За формацията селекционера Михаил Мадански това бе първа проверка преди старта на квалификационния цикъл за европейско първенството за младежи.

Българите откриха резултата в 31-та минута, след автогол на Ашиковски. В 62-ата минута Стойчевски изравни за македонската селекция, след като наказа изключително груба грешка на вратаря Димитър Илиев, който на почивката замени Китанов. Преди това най-чистото положение в мача пропиля Живко Петков.

Радослав Кирилов стреля от 10 метра, топката срещна сглобката на гредите, но при добавката от три метра Петков улучи тялото на вратаря. Единственият футболист от Югозапада Любо Войнов не се появи в игра. На трибуните бяха главният скаут на ЦСКА Аспарух Никодимов и бившият футболист на Левски Емил Спасов.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

ВИДЕО ОТ МАЧА

КОМЕНТАР НА МИХАИЛ МАДАНСКИ

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK