Явор Гърдев се среща със свои почитатели днес на "Тара-ра-бумбия"

снимка: uba.bg

Невероятна възможност ще имат днес, 15 май (петък), жителите и гостите на Благоевград. В рамките на Третия театрален фестивал те ще имат уникалната възможност да се срещнат на живо с Явор Гърдев, актьор и режисьор на десетки театрални проекти.

На Камерна сцена на ДТ „Н. Вапцаров“ на среща-разговор от 11:00 часа Явор Гърдев ще разкаже за своята работа, за десетките роли и представления, в които участва, за представлението „Нощна пеперуда“, както и за наградата „Аскеер“, която получава за режисьорската си работа.

Постановката „Нощна пеперуда“ е  на Народен театър „Иван Вазов“ и ще може да бъде видяна отново днес от 19:00 часа на Голяма сцена. Големият актьор Наум Шопов пък присъства като глас във фонограмата на спектакъла.

„Дневникът на хулигана“ е другото представление, което ще зарадва театралната публика в Благоевград тази вечер. От 18:00 часа на Камерна сцена постановката на македонския театър „Арт-маркетинг“ ще преразкаже интересния сюжет на едноименната книга на Сашо Димоски.

Петъчната театрална вечер ще завърши с „Влиянието на гама лъчите върху лунните невени“ . В главната роля на спектакъла е Анна Вълчанова, която спечели тази година ИКАР за главна женска роля. Представлението ще започне от 21:30 часа в Общински младежки дом Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK