Пътят за Банско рухна, движението затруднено (СНИМКИ)

снимки: infomreja.bg

Пътят за Банско пропадна, след като тази сутрин се срути напълно подпорната стена на шосето.

Над 30 метра свлачище от кална и скална маса разруши едното платно от шосето. Свлачището е станало около 9:30 часа в района на 15-и километър на прохода "Предел" след Симитли.

Движението в района се пренасочва само в едната лента, трафикът е затруднен.

След като преди два дни ИНФОМРЕЖА алармира, че пътят се е напукал и са се образували огромни процепи, днес едната лента е погълната от свлачището, активирано от интензивните валежи.

От Агенция "Пътна инфраструктура" съобщиха във вторник, че има опасност шосето към зимния курорт да бъде напълно затворено. Причината е именно в пропадането на платното.

Необходими са около 400 000 лева за ремонт на опасния участък, но в момента няма предвидени средства за спешната рехабилитация. 

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

МИШКО12:04 - 24.10.2014
И оня кмет вика .....аз ви предупредих!!!!ЕИиИИИИИ Нещастник, хубаво ти беше като лапахте паричките от комисионни когато се строеше пътя.Много ясно е че щом тоя предприемач ще ги даде на тебе ще ги спре от друго място,той не е луд.Ето това е новото строителство и пътната ифраструктура на ГРОБот типа...............дайте да сложим нов асвалт а после ще го разкопаем за канализация и пак ще лапаме.Българите са МИШКИ и не само МИШКИ ами МИШКИ МАЗОХИСТИ.
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK