Пътната служба в Гоце Делчев е готова за зимния сезон

снимка: infomreja.bg, архив

Районната пътна служба в Гоце Делчев е готова за зимата. От държавното ведомство съобщиха, че ремонтите на пътища от републиканската пътна мрежа в региона са почти изцяло завършени, с изключение на пътната отсечка "Попови ливади – Катунци", където все още се работи.

Пътната маркировка е освежена почти навсякъде, довършва се и освежаването и на пътя Гоце Делчев - Сатовча. Подготвена е необходимата техника, която ще се използва за снегопочистване и опесъчаване. Осигурени са също минималните количества от сол и пясък, с които да се реагира в случай на изненадващ  снеговалеж в района. С пясък са заредени и няколко пункта, намиращи се в близост до опасни пътни участъци в четирите общини Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча.

Управителят на Районната пътна служба в Гоце Делчев Николай Аврионов увери, че институцията има пълна готовност за зимата. Училищата и детските градини  в Гоце Делчев имат достатъчно гориво за   студените зимни месеци. Отпреди седмица в учебните заведения и детските заведения сутрин се палят парните котли, за да се осигури нормална температура за провеждане на учебните занятия.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//